Wat is mislukt? Maak een lijst.

Gepubliceerd op 18 juli 2022 om 11:56

Ja, ja, maak een lijst van dingen die mislukt zijn.

Mijn hoofd is leeg. Ik kan niets bedenken. Zijn mijn relaties mislukt? Nee. Ze zijn wel door mij beëindigd. Waarom? Omdat ik zo niet verder wilde met mijn leven en met de partner waar ik afscheid van nam. De relatie was succesvol tot het moment dat het tijd was om er mee te stoppen. En dat heb ik gedaan. Mislukt? Nee dus. Ik heb vaak het idee gehad om een eigen bedrijf te beginnen. Ik heb zelf een tijdje mijn eigen bedrijf gehad: Provision. Ik was een paar jaar operationeel, naast mijn vaste baan, en heb een aantal klanten gehad. Daarna droogde het op en heb ik het bedrijfje ontbonden. Mislukt? Nee, want het was succesvol tot het stopte. Daarna ben ik weer andere dingen gaan doen. Ik heb samen met een goede vriend een poging gedaan om een ander bedrijf te beginnen. We hebben er een poos over gebrainstormd en plannen gemaakt. Het is echter nooit van de grond gekomen. Een mislukte poging? Nee, een hele goede leerschool en mooie ervaring. En nu ben ik weer iets nieuws begonnen. Ferrytales. Ik heb geen idee hoe dit gaat lopen en of ik blij zal zijn dat het gaat lukken of mislukken. Voor mij doet het er niet toe. Beide mogelijkheden hebben hun eigen uitdagingen en vreugdes. Het kan dus op voorhand niet mislukken. Ik vind het nu al een succes en ik geniet van het hele proces. Nou ja, soms even een rood-hoofd/zweetmomentje. Zoals deze week toen ik dacht dat ik mijn Instagram account had kwijtgemaakt. Maar het kwam allemaal weer goed. Zelfs beter dan het eerst was.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.