Je laatste zoekopdracht.

Gepubliceerd op 30 mei 2022 om 13:04

Mijn laatste zoekopdracht is ‘kaassaus zonder bloem’.

Gisteren kwam Big D. bij mij eten. Aangezien hij geen kipfilet uit de oven wilde, wat mijn favoriete gerecht is omdat je het zo uit de winkel in de oven kunt schuiven, bedacht ik dat ik varkenslapjes, knolletjes en aardappels zou klaarmaken. Ik had knolselderij gekocht in de overtuiging dat dit de juiste knol/kool was, maar toen ik de knol in tweeën sneed rook ik al dat ik de verkeerde knol had gekocht. Ik maak nu geen grapje over knollen en citroenen, want dat is een schot in open doel. Gelukkig wist Big D. wel raad met mijn verkeerde aankoop. We hebben puree gemaakt van de knolselderij en dat was best wel te eten. Komende zondag komt Big D. weer bij mij eten, dus kan ik in de herkansing. Opnieuw zet ik knolletjes op het menu, omdat ik nu weet dat ik op zoek moet gaan naar een koolraap. De aardappeltjes mogen ook weer hun opwachting maken en ik ga naar de slager voor een lekker stukje ham. Om het geheel te complementeren wil ik een kaassaus maken. Met mijn Keto lifestyle wil ik geen bloem in mijn saus, dus ging ik op internet op zoek naar het recept voor een bloemloze kaassaus. Ik heb er één gevonden die heel makkelijk te maken is en de saus ziet er op papier heel smakelijk uit. Daarmee hoop ik Big D. te verrassen en te tonen dat ik ook een keukenprinses kan zijn als ik dat wil. Meestal wil ik dat niet en dan krijgt hij kipfilet uit de oven. Met aardappeltjes, dat dan wel.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.