Het verhaal van je polsen.

Gepubliceerd op 9 mei 2022 om 18:13

Wat een heerlijke lichaamsdelen zijn mijn polsen.

Ze bevinden zich tussen mijn onderarmen en mijn handen en geven mij de mogelijkheid om mijn handen heel effectief te gebruiken. Door mijn polsen ben ik flexibeler in mijn bewegingen en daar ben ik blij mee. Mijn linker pols is iets minder ontwikkeld dan mijn rechter pols, omdat ik rechtshandig ben. In het verleden heb ik mijn polsen behoorlijk overbelast. Ik was toen constructiewerker en tilde er hele zware metalen dingen mee. Ik moest regelmatig een rekverband omdoen, omdat mijn pols zeer deed. Zoals ik me kan herinneren was dit met name mijn rechter pols die het vaakst gevoelig was. Ik heb mijn linker pols een keer ernstig gekneusd, tijdens een basketbaltoernooi op de lagere school. Ik nam zelden deel aan toernooien, maar blijkbaar deze wel, met niet zo’n fijne afloop. Ik werd, na een achterwaartse val op mijn pols, afgevoerd naar het ziekenhuis waar ik werd voorzien van een gipsen versteviging. Daarna weer terug naar het toernooi om de bekeruitreiking mee te maken. Ik mocht daar ook even aan meedoen, als een soort troostprijs. Ik voelde me niet zo prettig, zo in de schijnwerpers. Maar dat kwam vooral omdat mijn grote teen te zien was door het flinke gat in mijn sok. Ik voelde daardoor zelfs de pijn in mijn pols niet.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.