Wat leid je af?

Gepubliceerd op 25 april 2022 om 13:54

Het is geel/blauw/grijs, zit op de rand van mijn laptop geluidjes te maken en hij springt nu op mijn hoofd.

Ik kan geen foto van mijn afleiding maken, want dan springt hij, mijn grasparkiet Tommy, op mijn mobiel. Laatst was ik met mijn broer aan het appen en terwijl ik zat te typen dat Tommy af en toe op mijn mobiel springt sprong Tommy op mijn mobiel en maakte het lastig om verder te typen. Ik draaide mijn hand een beetje om hem eraf te krijgen, met als gevolg dat hij aan twee pootjes aan de rand van mijn mobiel bleef hangen, worstelend om zijn plaats bovenop te heroveren. Ik weet niet wat hij verder precies deed, maar twee tellen later had ik videoverbinding met mijn broer, die verbaasd opkeek. Zeker toen Tommy heen en weer ging lopen voor de camera. Gek beest. Na even samen gelachen te hebben om deze vreemde, aan mijn mobiel verslaafde vogel, beëindigde ik de verbinding om mijn berichtje af te maken en te versturen naar mijn broer. Ik hoefde nu dus niet meer te bewijzen dat ik geen controle meer heb over mijn eigen mobiel. Verslagen door een levend wezen van nog geen twintig centimeter hoog. Dus blijf ik voortaan maar in de slaapkamer als ik mijn mobiel wil gebruiken. Haha, niet echt hoor. Ik heb veel plezier met mijn Tommy-afleiding. Hij is een vrolijke noot in barre Covid-tijden en deze afleiding wordt door mij zeer gewaardeerd.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.