Wat is onvermijdelijk?

Gepubliceerd op 28 maart 2022 om 18:50

Het is onvermijdelijk dat ik ergens in de toekomst doodga.

Het is onvermijdelijk dat alle mensen en dieren in mijn omgeving doodgaan. Wat nog meer onvermijdelijk is, dat zo lang ik leef ik zal blijven vechten voor een goed en waardevol leven. Het is onvermijdelijk dat ik het bijltje er niet bij zal neergooien. Alle mensen gaan onvermijdelijk ouder worden en meer klachten krijgen. Het is ook onvermijdelijk dat er nieuwe mensen en dieren geboren worden, zodat de mensheid blijft bestaan tot het onvermijdelijke moment dat de aarde tot een einde komt. Ook het universum komt tot een onvermijdelijk einde. Wat bovendien onvermijdelijk is, is dat ik op zoek zal gaan naar nieuwe uitdagingen om mezelf te ontwikkelen en dat ik er tegenop zal zien als ik weer iets nieuws ga proberen. Verder is het onvermijdelijk dat ik om de zoveel tijd het Universum zal aanroepen om mij te helpen mijn leven op een goede manier te leven. Het is onvermijdelijk dat het Universum onverstoorbaar haar plan zal trekken en mij zal laten meemaken wat ik mee te maken heb. Ik zal daar onvermijdelijk over willen onderhandelen, terwijl ik weet dat niets van wat ik zeg, doe of beloof iets zal veranderen aan wat er te gebeuren staat. Ik zal toch onvermijdelijk blijven doorgaan, wetend dat ik onvermijdelijk het laatste woord aan het Universum moet laten.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.