Drie wensen

Gepubliceerd op 31 januari 2022 om 18:30

Ik heb eigenlijk maar één hele vurige wens en dat is dat ik me weer gezond en energiek mag voelen.

Je gezond voelen staat aan de basis van alles in dit leven. Zonder goede gezondheid wordt het leven een stuk lastiger en zwaarder. Zonder goede gezondheid blijven er een hoop deuren, een hoop mogelijkheden, gesloten. Het is niet onmogelijk om toch een mooi en productief leven te leiden, maar nu ik me weer wat gezonder en energieker voel gaan deze deuren weer open. Gaat mijn hart meer open en ervaar ik meer plezier en gemak in mijn leven. Ik heb zoveel jaren van mijn leven getobd met mijn gezondheid, zowel lichamelijk als mentaal en spiritueel. Die jaren hebben mij erg gevormd. Het heeft mijn leven, mijn karakter, mijn blik op het leven en mijn medegevoel met andere mensen zeer zeker verdiept. Zonder deze ervaring zou ik niet zijn wie ik nu ben en waar ik nu ben terechtgekomen. Maar oh boy, wat waren dat zware jaren. Ik voel het al de laatste twee jaar, sinds ik Keto doe, hoeveel beter ik mij in het algemeen voel. Ik durf weer dingen te gaan ondernemen, zoals tennis en weer achter het stuur van een auto kruipen. Ik ben vrolijker, veel meer mijn oude, sterke zelf. Ik heb dat zo gemist tijdens mijn strijd om mijn gezondheid terug te krijgen. Tegelijkertijd besef ik hoe sterk ik ben (geweest) tijdens deze terugkeer naar gezondheid. Mijn grootste wens is aan het uitkomen en daar ben ik zeer dankbaar voor.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.