Waar was je gewond?

Gepubliceerd op 25 november 2021 om 19:11

Ik ben verschillende keren in mijn leven gewond geraakt; ik ben met mijn bil op een scherpe rand van een stalen trapje gevallen en had daarna een deuk in mijn bil.

Mijn fiets is een keer op mijn linker onderbeen gevallen en nu heb ik een permanente blauwe plek. Ik ben tegen een paaltje voor mijn huis aangefietst. Ik ben van de fiets gevallen aan de Ziedewij, vanwege de gladheid veroorzaakt door sneeuw en heb mijn linker been gebroken. Ik heb mijn linker pols gekneusd tijdens een basketbalwedstrijd. Ik ben van een paard gevallen. Ik heb longontsteking gehad, wat technisch gezien geen verwonding is. Ik ben van de pot gepleurd, midden in de nacht en heb mijn bovenlip en onderlip gespleten/gebarsten. Ik ben een keer flauwgevallen en had daardoor een wond boven mijn oog waar ik zes hechtingen voor gekregen heb.  Ik heb met een slijptolletje in mijn rechter wijsvinger geslepen. Ik heb een klein stukje van mijn vinger opgeofferd aan de snijbonenmolen. Verder weet ik geen verwondingen meer te noemen, terwijl er best nog een paar kunnen zijn geweest die ik niet genoemd heb. Ben ik nou zo vreselijk onhandig dat ik bijna een bladzijde vol kan schrijven over mijn fysieke verwondigen? Ik geloof het toch niet. Het is meer zo dat ik veel heb uitgehaald, waardoor ik meer risico loop. En wat betreft de psychische verwondingen? Breek me de bek niet open. Daar heb ik meerdere bladzijden voor nodig. Vandaar dat ik hier niet voor gekozen heb om het op te schrijven. Maar ik ben van alle verwondingen weer hersteld. Gelukkig.....

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.