Iets op je hand schrijven.

Gepubliceerd op 21 augustus 2023 om 13:15

Ik kan me niet herinneren dat ik ooit dingen op mijn hand schreef.

Misschien een paar keer, maar het zal niet vaak geweest zijn. Het zou wel een goed plan kunnen zijn om iets op mijn hand te schrijven, omdat het zo makkelijk is om de opgeschreven tekst te lezen. Mijn handen zijn heel vaak in mijn blikveld. Dus vandaag zal ik nadenken, terwijl ik schrijf, wat ik op mijn hand zou willen zetten, als een reminder voor mezelf. Hier ga ik; You matter. Haha. Ik ga direct voor de Engelse versie. Dat zegt wel iets over hoe ik de laatste tijd in mijn gedachten bezig ben. Volgende tekst; Je bent een goed mens. Je mag er zijn. Release your inner bitch. Het leven is kort, leef het volledig. Je kan het. Lach erom. Geniet van je fouten, zij maken je uniek. Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd. Er staat nooit een file op het spirituele pad. De moeilijkste lessen worden aan de beste leerlingen gegeven. Er zijn nog zoveel avonturen te beleven, ga ervoor. Angst weerhoudt je ervan om jezelf te zijn Als ik mijn leven opnieuw mag doen zou ik meer fouten maken. Ik ben bang om door de mand te vallen, maar…. er is geen mand. Ik sta met mijn rug tegen de muur, maar… er is geen muur. Heb je vandaag geleefd? We zijn allemaal (on)schuldig. Laat je liefde vrijelijk stromen, want zolang je in contact bent met de bron stroomt het door je heen en maakt de hele wereld mooier. Geef aan jezelf wat je nodig hebt om je spirituele pad te vervolgen; er zal dan altijd genoeg zijn voor je. Dans door het leven, dat is de beste manier om vooruitgang te boeken. Vertrouw op jezelf; je kunt wat je moet doen. Er wordt voor je gezorgd. Er wordt van je gehouden. Je bent niet alleen. Je krijgt wat je nodig hebt om aan anderen te geven. Een ervaring is meer waard dan een Porsche of een kasteel. The World is yours for the taking. Hou van jezelf. Zorg goed voor jezelf. Er wordt voor jou gezorgd. Die laatste heb ik al eerder gezegd, maar deze is de belangrijkste tekst om op mijn hand te schrijven.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.