Een moment waarop je verkocht was.

Gepubliceerd op 9 januari 2023 om 13:56

Die kop, die glimlach om de lippen.

Ik was meteen verkocht toen ik zijn profiel zag op de Actief 50+ site. Ook wat hij over zichzelf geschreven had vond ik aantrekkelijk. Sportief, houdt van koken, gezelschap mens, …..en op zoek naar een nieuwe relatie. Ik dus niet. Ik was op dat moment zo ver verwijderd van een nieuwe relatie als maar mogelijk was. Ik had al eerder mannen op de site afgewezen omdat zij op zoek waren naar een relatie. Maar deze man, met zo'n kop en zo’n lieve glimlach. Ik was echt verkocht. Dus gooide ik mijn voorzichtigheid overboord en zei niks over het niet willen beginnen van een nieuwe relatie. Ik liet weten dat ik ook interesse had in hem. Na een paar keer heen en weer gemaild te hebben besloot ik de stap te wagen om een afspraak te maken. Zijn voorstel was een dagje Scheveningen. Wat uiteindelijk een middag wandelen in Breda werd. ‘s Morgens was ik nog zo depressief als een deur, maar ik stap ‘s middags toch welgemoed in zijn auto om samen naar Breda te rijden. Onderweg vertelde hij dat hij manager was en dus betrouwbaar. Ik maakte de grap dat niets aantoonde over betrouwbaarheid, omdat hij manager in de vrouwenhandel kon zijn. Een ontwapenende grap die nu nog regelmatig verteld wordt aan anderen. Breda was leuk samen. Helaas moest ik het vanwege vermoeidheid kort houden. Ons geplande gezamenlijk diner werd tapas om 5 uur. Ook leuk. Hand in hand liepen we terug naar de auto. Hij heeft me netjes thuisgebracht en gezegd dat hij er wel voor in was om een relatie te beginnen. Ik ook, want ik was verkocht. Dat moment is bijna 4 jaar geleden. Ik heb een goeie deal gesloten en hij ook met mij. We zijn aan elkaar gewaagd en hopen dat dat in de toekomst alleen nog maar beter gaat worden naarmate we elkaar nog beter leren kennen. Dan wordt het nog spannender en relaxter. Dan wordt het een echte “match made in heaven”. Deze man, waar ik meteen verkocht aan werd, zit nu tegenover mij.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.